techjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Create match-mail subscription

Receive relevant jobs directly to your mailbox according to your criteria

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
I agree to the Techjobs.coms terms of service/prviacy policy.

Örnsköldsviks kommun

Låt dig engageras och utvecklas med oss

För oss är kompetensutveckling att ge våra medarbetare de förutsättningar som krävs för att kunna göra ett bra jobb och att utveckla och förnya våra verksamheter. I kommunen finns många ansvarsfulla uppdrag av olika slag som ger möjlighet till både personlig utveckling och karriär.

Våra medarbetare ges möjlighet att utveckla sin kompetens inom sitt yrkesområde och vi arbetar aktivt med att förbereda ersättare för våra chefer som går i pension.

Delaktighet i skapandet av en trivsam arbetsmiljö

Örnsköldsviks kommun verkar för att vara en attraktiv arbetsgivare med en personalpolitik som ger förutsättningar för en trivsam arbetsmiljö, som alla tillsammans är delaktiga i att skapa.

Varje år har våra medarbetare möjlighet att tycka till om sin arbetssituation genom att delta i vår medarbetarundersökning. Resultatet visar vad som fungerar bra respektive mindre bra och klargör vad vi måste göra för att kunna höja kvalitén på vår verksamhet.

Hälsa är att må bra

Hälsa är att må bra – att ha tillräckligt med resurser för att klara av vardagen både på arbetet och på fritiden. Som arbetsgivare vill kommunen skapa en hälsofrämjande arbetsmiljö och skapa förutsättningar för att varje medarbetare ska kunna ta ansvar för sin hälsa. Våra hälsoinspiratörer uppmuntrar till motion och friskvård och vi erbjuder våra medarbetare subventionerad friskvård bland annat i form av träningskort, träningsbidrag och motionstimme.
 

Industry

Kommun

Employees

5 700

Head office

Örnsköldsvik

Adress

Örnsköldsviks kommun, 891 88

Social media

Do not miss any jobs from Örnsköldsviks kommun

By filling in your email you agree Terms and conditions